Velkommen til Holte Tennisklub

Der udsendes 4. november 2016 mail til alle betalende medlemmer om, at de bedes opdatere betalingsoplysninger, idet klubbens betalingssystem "QUICKpay" er overgået til DIBS, som er en del af NETS.

Holte Tennisklub, der blev stiftet i 1921, er en klub med stærke tradi-tioner og god atmosfære. Med vores knap 800 medlemmer er vi blandt de største idrætsklubber i Rudersdal Kommune.

Bag de store bøgehække på Carlsmindevej hæver et dejligt klubhus sig med fuldt udsyn ud over fem baner – skønnere centre court beliggenhed findes vist ikke i Danmark. Kort herfra i Geel Skov ligger endnu syv baner, kaldet ”Trekanten.

Holte Tennisklub favner alle niveauer, fra juniorer til veteraner og fra begyndere til elite. Vores vision er at være en helstøbt klub, der ikke kun har sportslige ambitioner, men også prioriterer spillernes sociale trivsel højt uanset niveau.

Læs mere om vores tilbud til medlemmerne på de respektive sider.